- 18 april 2017
Jurering Belgium Chocolate Awards
Jurering Belgium Chocolate Awards Professionele beoordeling ingezonden pralines en chocoladerepen Op woensdag 27 september vindt de finale plaats van de Belgium Chocolate Awards , als onderdeel van de Belgium Chocolate Summit . Professionele chocolatiers en leerling-chocolatiers kunnen er hun producten (pralines of repen) laten proeven door een professionele jury. Ook deze editie besteden we veel aandacht aan de samenstelling van de jury, volgende experten bevestigden reeds hun aanwezigheid: -Ramon Morato - Creative Innovations Leader Cacao Barry -Bart de Gans - consultant Perfri, lid Nederlands Patisserie Team -David Maenhout - Chocolatier M -Jurgen Koens - Pastry Club -Raphaël Giot - Giot -Erik Goossens - Goossens Chocolatier -Joost Arijs - Joost Arijs -Guido Devillé - Alimento -Dimitri Salmon - La Dacquoise -Luuk Schaper - Choco-Kado De Berekuil, winnaar editie 2016 -Julie Vanborm - De Zwarte Vos -Bruno Van Vaerenbergh - culinary advice FrieslandCampina -Jelle ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.