De wetenschap rond pralineproductie  

De wetenschap rond pralineproductie

De wetenschap rond pralineproductie Sprekers van Cacaolab Gent doen nieuwste inzichten uit de doeken Prof. Dr. Ir. Koen Dewettinck en Ir. Claudia Delbaere van Cacaolab Gent geven op de Belgium Chocolate Summit een woordje uitleg over de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de productie van pralines. Belgische chocolade en pralines zijn over de hele wereld gekend. Hun superieure kwaliteit en smaak is gebaseerd op de vaardigheden, het vakmanschap en de toewijding van de makers van deze producten. Dit heeft wetenschappers van de Universiteit Gent geïnspireerd om de wonderen van chocolade wetenschappelijk te onderzoeken. De voorbije 20 jaar hebben ze wetenschappelijke expertise opgebouwd en een analytische toolbox ontwikkeld voor chocoladeonderzoek. Dit resulteerde in 2012 in de oprichting van de UGent spin-off Cacaolab bvba, een unieke kleinschalige experimentele productiefaciliteit voor chocolade, vullingen en gerelateerde producten. Cacaolab ontwikkelt innovatieve ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.