- 27 maart 2017
De wetenschap rond pralineproductie
De wetenschap rond pralineproductie Sprekers van Cacaolab Gent doen nieuwste inzichten uit de doeken Prof. Dr. Ir. Koen Dewettinck en Ir. Claudia Delbaere van Cacaolab Gent geven op de Belgium Chocolate Summit een woordje uitleg over de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de productie van pralines. Belgische chocolade en pralines zijn over de hele wereld gekend. Hun superieure kwaliteit en smaak is gebaseerd op de vaardigheden, het vakmanschap en de toewijding van de makers van deze producten. Dit heeft wetenschappers van de Universiteit Gent geïnspireerd om de wonderen van chocolade wetenschappelijk te onderzoeken. De voorbije 20 jaar hebben ze wetenschappelijke expertise opgebouwd en een analytische toolbox ontwikkeld voor chocoladeonderzoek. Dit resulteerde in 2012 in de oprichting van de UGent spin-off Cacaolab bvba, een unieke kleinschalige experimentele productiefaciliteit voor chocolade, vullingen en gerelateerde producten. Cacaolab ontwikkelt innovatieve ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.