International Chocolate Awards  

International Chocolate Awards

International Chocolate Awards Belgische chocoladeproducten bekroond De wedstrijd The International Chocolate Awards stelt met trots de winnaars voor van de derde, Belgische nationale competitie voor chocoladeproducten. Van 2 tot 5 februari werden de deelnemers bekroond voor hun uitmuntendheid in het maken van verfijnde chocoladeproducten. De jury bestond uit lokale experten, voedingsjournalisten, Belgische patissiers, leden van de vaste internationale jury en gastjuryleden uit Italiƫ en Frankrijk. De beoordeelde categorieƫn waren onder meer de gearomatiseerde chocoladerepen, pralines en chocoladebeslag. Behalve in de categorie 'donkere chocolade ganaches of truffels zonder toegevoegde smaak', ging in elke categorie de gouden medaille naar Chocolatier M of Laurent Gerbaud Chocolatier.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.