- 15 februari 2017
International Chocolate Awards
International Chocolate Awards Belgische chocoladeproducten bekroond De wedstrijd The International Chocolate Awards stelt met trots de winnaars voor van de derde, Belgische nationale competitie voor chocoladeproducten. Van 2 tot 5 februari werden de deelnemers bekroond voor hun uitmuntendheid in het maken van verfijnde chocoladeproducten. De jury bestond uit lokale experten, voedingsjournalisten, Belgische patissiers, leden van de vaste internationale jury en gastjuryleden uit Italiƫ en Frankrijk. De beoordeelde categorieƫn waren onder meer de gearomatiseerde chocoladerepen, pralines en chocoladebeslag. Behalve in de categorie 'donkere chocolade ganaches of truffels zonder toegevoegde smaak', ging in elke categorie de gouden medaille naar Chocolatier M of Laurent Gerbaud Chocolatier.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.