naar top
Menu
Logo Print

BOULANGERIE-PÂTISSERIE COENEN IN EMINES KIEST RESOLUUT VOOR BECO!

PERFECTE MATERIAALKEUZE ZORGT VOOR EEN HYGIËNISCHE EN KWALITATIEVE AFWERKING

Emines, een kleine deelgemeente van La Bruyère, dicht bij Namen. Hoewel het dorpje lijkt te slapen, is er één plaats die heel wat volk trekt … De bakkerij van Joël Coenen is namelijk een echte publiekstrekker. Niet alleen komen de klanten van heinde en ver voor het brood van Joël, ook zijn patisserie kan op heel wat bijval rekenen. Een jaar na opening draait Boulangerie-Pâtisserie Coenen op volle toeren, en dit ook mede door de vlotte service van Beco bij het vernieuwen van de werkplaats …

Voor emines

Becopanel Jean Van De Putte
Jean Van de Putte (links) en Joël Coenen (rechts)

Joël Coenen is geen bakker van opleiding, maar wel elektromecanicien. Hij leerde zijn vrouw kennen op school en aangezien haar vader bakker was, rolde Joël in het vak. Hij ging aan de slag in het atelier van de bakkerij van de ouders van zijn vrouw en leerde de kneepjes van de bakkersstiel. “Gedurende tien jaar heb ik mij uit de naad gewerkt in het atelier van mijn schoonvader om me zo volledig in te werken in de bakkerijwereld. Daarna was het tijd om zelf een bakkerij te beginnen en via een vriend die vertegenwoordiger is in bloem, botste ik op deze over te nemen bakkerij in Emines."

Volledig vernieuwd atelier

Joël baat vandaag reeds een jaar Boulangerie-Pâtisserie Coenen uit. Wanneer hij midden september 2016 de bakkerij overneemt, wil hij openen begin oktober. Een ambitieus plan, want de bakkerij en het atelier waren dringend aan vernieuwing toe.“We zijn begonnen met de vloer op 15 september om daarna de werkplaats volledig te strippen. Een serieus werk onder heel wat tijdsdruk, maar door de vlotte service van Jean Van de Putte en zijn Beco team zijn we erin geslaagd om op 10 dagen alles te vernieuwen. Het werk dat ze hebben verzet op die korte tijd, is bewonderenswaardig!"

Boulangerie-pâtisserie Coenen

Onmiddellijk overtuigd door beco!

Joël leerde Beco kennen via zijn boekhoudster. “De man van mijn boekhoudster heeft eveneens een bakkerij en toen ik de werken zag die Beco er verrichtte, was ik meteen verkocht", vertelt Joël enthousiast. Bovendien verliep het eerste contact bijzonder vlot, waardoor Beco snel aan de werken kon beginnen.

Bakkerij moet voldoen aan huidige normen

Dit was hier een puur industrieel gebouw, hoewel het vroeger ook dienstdeed als bakkerij, die helemaal niet aan de normen voldeed. Joël wilde niet starten vooraleer zijn bakkerij volledig voldeed aan alle normen. Het is inderdaad aan te raden dat bij het overnemen van een zaak die volledig is aangepast aan de huidige eisen van het vak en de warenwetgeving. Beco is hiervoor de uitgelezen partner en kan er mede voor zorgen dat uw zaak zo snel mogelijk kan openen.
“Wij plaatsten bij Joël polyester panelen, inox deuren en composiet plinten. Al onze producten sluiten naadloos op elkaar aan en zijn heel gemakkelijk te onderhouden", besluit Jean Van de Putte.

BECO HYGIENISCH ATELIER

BECO HYGIENISCH ATELIER

SINT AMANDSWIJK 77
8581 KERKHOVE
+3255385133
+3255385134