naar top
Menu
Logo Print

HAALT DE ARTIEST IN U NAAR BOVEN

Perfectioneer uw creaties met deze decoraties

Mona Lisa onderscheidt zich door de fijne decoraties, die de chocolatier toelaten - als een echte artiest - zijn creaties naar een hoger niveau te brengen én steeds unieke resultaten te bekomen. Dat doet het merk niet alleen door het aanbieden van decoratieproducten, chefs kunnen ook rekenen op de Mona Lisa community vol inspiratie van invloedrijke chefs. Mona Lisa volgt ook steeds de nieuwste trends voor u op, en zo kunt u er zeker van zijn dat uw creaties altijd buitengewoon zijn.

VORM, KLEUR, SMAAK EN TEXTUUR

Mona Lisa verrast u met een uitgebreid en inspirerend decoratieassortiment dat werd ontwikkeld om vorm, kleur, textuur en smaak toe te voegen aan desserten, gebak, chocolade, ijs en patisserie. De prikkelende collectie stimuleert de zintuigen van uw klanten. De fijne decoraties voegen vorm, kleur, smaaken textuur toe. Wat dacht u van chocoladeschaafsel, themagebonden decoraties, spheres, pencils, bloemen, transfers, cups, curlies enzovoort? Uw creaties worden omgevormd tot echte eyecatchers. Uw klanten zullen verrast reageren. En een enthousiaste klant spendeert meer.

UW INSPIRATIE

Het verhaal van Mona Lisa begint in Amerika. Patissier Peter ontwierp er eerst kant-en-klaar chocoladeschaafsel, het begin van een veel groter plan. Zo droomde hij enkele jaren later van de ultieme chocoladecup, met prachtige details, verschillende bloemblaadjes en diverse chocoladekleuren. Peter vond dat zijn creaties uniek moesten zijn, zoals kunst. Zijn inspiratiebron was Leonardo da Vinci, maker van het wereldberoemde schilderij Mona Lisa.

Net zoals deze grootse kunstenaar combineerde hij kunst, wetenschap en technologie met chocolade. En zo werd zijn bekende Tulip Cup geboren. Vanuit deze sierlijke cup ontstonden er nog heel wat meer decoraties. Vandaag biedt Mona Lisa een breed pallet aan kleuren, texturen, smaken en vormen.

ALTIJD INNOVATIEF

Mona Lisa werkt samen met een internationale gemeenschap van invloedrijke chefs, artiesten en trendwatchers. Zo kan het decoratiemerk steeds met vernieuwende producten op de markt komen en worden er regelmatig nieuwe recepten van chefs en inspiratiefoto's toegevoegd.

KWALITATIEF EN VEILIG IN GEBRUIK

Alle decoraties van Mona Lisa worden vervaardigd van duurzame Belgische chocolade, met de kwaliteit die u gewoon bentvan de vertrouwde Callebaut producten. Alle gekleurde decoraties en prints zijn bovendien in non-azokleuren en zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong. Van elke decoratie dieu koopt, wordt bovendien een deel opnieuw geïnvesteerd in de opleiding van de boeren en in gemeenschapsprojecten, dit in samenwerking met de Cocoa Horizons Foundation.

CALLEBAUT

CALLEBAUT

AALSTERSESTRAAT 122
9280 LEBBEKE-WIEZE
+3253730211
+3253730540