naar top
Menu
Logo Print

Brugge krijgt Chocolate University

Een internationaal kenniscentrum voor chocolatiers
magazine

Het hoeft niet te verbazen dat de eerste Chocolate University van het land in Brugge in het leven geblazen wordt, Brugge is namelijk dé stad bij uitstek als het over chocolade gaat.
De Chocolate University wordt een internationaal kenniscentrum dat streeft naar het delen van kennis over trends en technieken binnen de chocoladewereld. Met meer dan 50 gepassioneerde en inventieve chocolatiers is de stad de uitgelezen plek voor het initiatief.
De Chocolate Univesity wordt gelanceerd door Syntra West op 28 mei 2018. Dat gebeurt in samenwerking met Dominique Persoone, Belcolade, Selmi en Cacaolab.
De eerste week zal bestaan uit een programma aan workshops, demos en ervaringen rond het thema ‘smaak’. Dominique Persoone (The Chocolate Line) komt uitleggen hoe innovatieve ideeën het best worden uitgewerkt. Stéphane Leroux (auteur van Bleu Chocolat) toont hoe chocoladestukjes tot stand komen en hoe je ze naar het hoogste niveau kan tillen. Michel Eyckerman (Belcolade) zal het hebben over problemen zoals suiker- en vetbloem en hoe deze te vermijden, en David Redon (Belcolade) zal de recentste afwerkingstrends en -technieken behandelen.

SYNTRA WEST

SYNTRA WEST

SPOORWEGSTRAAT 14
8200 BRUGGE
+3250403097
+3250390665