naar top
Menu
Logo Print

William Curley op Belgium Chocolate Summit

De weg naar de Ultieme Chocolade Boetiek
magazine

William Curley (UK) zal op de Chocolate Inspiration Conference op 6 juni zijn ervaringen en inspiratiebronnen delen en vertellen over de opstart van zijn nieuwe boetiek (voorzien voor april 2019) in Londen.
De Chocolate Inspiration Conference maakt deel uit van de 3-daagse Belgium Chocolate Summit

William's carrière begon met een stage bij het Gleneagles Hotel en dat leidde hem naar een aantal van de beste chef-koks van het land, waaronder Pierre Koffmann, Marco Pierre White en Raymond Blanc. Zijn ambities brachten hem vervolgens naar The Savoy Hotel, waar hij de jongste Chef Patissier in de geschiedenis werd.
William opende meer dan dertien jaar geleden zijn zaak en heeft vele onderscheidingen ontvangen, waaronder vier keer de winnaar van 'Britain's Best Chocolatier by The Academy of Chocolate' en een gouden medaille op 'The Culinary Olympics'.
In 2012 werd hij lid van Relais Dessert International, de meest prestigieuze vereniging voor patissiers - chocolatiers. William behaalde ook de Master of Culinary Arts van de Koninklijke Academie voor Culinaire Kunsten. Het is de hoogste onderscheiding voor chef-koks in het Verenigd Koninkrijk.

COUTURE CHOCOLATE was William's eerste boek, uitgebracht in 2012, en bekroond met 'Cookery Book of the Year' door The Guild of Food Writers Awards. Zijn tweede boek PATISSERIE werd gelanceerd in 2014. Een derde boek NOSTALGIC DELIGHTS kwam uit in 2016.

William's producten zijn momenteel ook te koop bij HARRODS Department Store. In de loop van 2019 opent William zijn nieuwe winkel 'The Ultimate Chocolate Boutique' in hartje London. Via een crowdfunding actie verzamelde William de nodige middelen hiervoor.

Meer info: www.belgiumchocolatesummit.com 

CM_CHOCOLATERIE

CM_CHOCOLATERIE

+3250240404
+3250240445