naar top
Menu
Logo Print

Workshops Belgium Chocolate Awards 2019

Op woensdag 5 juni in Chocolate Nation
magazine

Op woensdag 5 juni vindt de wedstrijd voor de Beste Praline en Chocoladetablet plaats in Chocolate Nation in Antwerpen. De Belgium Chocolate Awards zijn onderdeel van de Belgium Chocolate Summit (5-6-7 juni). 
Kandidaten brengen op 5 juni hun creaties binnen, die door een professionele jury beoordeeld zullen worden. Dit jaar is het thema voor de Belgium Chocolate Awards 2019 'Fashion'. Naast het proeven van de deelnemende creaties, kunnen aanwezigen door de dag heen ook workshops en demo's bijwonen.

Programma: 
Laat u inspireren: nieuwe creaties met de Cacao-Trace referenties
 - door chef Matty Van Caeseele (Puratos/Belcolade)

Workshop Ruby RB1 - door chef Christa Muyldermans (Callebaut Chocolate Academy)

Originele concepten rond foodpairing van groenten met chocolade voor een gezonde snack - door chef Piet De Vos (Arto voor Veliche)

From Roasted Beans to Ganache - productshowcase van ProXES Chocolate Line Concept

Chocolate & Cocktail Pairing - door Executive Chef Thomas Van de Weyer en Master Chocolatier Patrick Aubrion (voor Remy Cointreau)

Deelname aan de workshops in inclusief lunch, uitreiking awards en receptie.
Meer info en inschrijven: www.belgiumchocolatesummit.com

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445