naar top
Menu
Logo Print

Dit zijn de chocoladetrends van de toekomst

Taste Tomorrow - een stap in de toekomst
magazine

Puratos zal op de Chocolate Inspiration Conference, onderdeel van de Belgium Chocolate Summit (5-6-7 juni) in primeur de resultaten van hun consumentenonderzoek 'Taste Tomorrow' presenteren. Dit zal toegelicht worden door Nathalie De Grauwe - Marketing Manager Belux Puratos en Christophe Herssens - Sales Manager Chocolatiers Belux Puratos.

Taste Tomorrow is ’s werelds grootste en onafhankelijke consumentenstudie over bakkerij, patisserie en chocolade. Dankzij diepgaande inzichten in het globale en lokale gedrag en de keuzes van consumenten biedt deze studie ons “een stap in de toekomst”. Ze geeft de evolutie van bestaande trends weer en onthult ook nieuwe trends. Voor deze 3de editie werden 17.000 consumenten in 40 landen en 80 foodies in 8 trend-setting steden bevraagd. Er vonden ook intense interviews plaats met klanten en industriële experts. De resultaten? Nieuwe inzichten over gezondheid, gebruiksgemak, ervaring, digitaal en nog veel meer om innovatie te stimuleren binnen de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector. Tijdens deze sessie zal dieper ingegaan worden op de trends binnen de chocoladesector.

Meer info over het volledige programma en inschrijven voor de Belgium Chocolate Summit, kan op www.belgiumchocolatesummit.com

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445