naar top
Menu
Logo Print

Ook Enric Rovira op Belgium Chocolate Summit

Creëren, ontwerpen en innoveren met chocolade
magazine

Creëren, ontwerpen, innoveren - een trio van werkwoorden om de activiteit van Enric Rovira in de chocoladescene van Barcelona te beschrijven. In 1993 richtte hij samen met een partner het bedrijf Enric Rovira op, een chocolaterie waar hij experimenteert met nieuwe ingrediënten en nieuwe technieken. Bovendien legt hij zich ook erg toe op het verpakkingsontwerp om totaalconcepten te realiseren. Hij bouwde ondertussen een internationale reputatie op, niet alleen door zijn creaties buiten Spanje te verkopen, maar ook door wereldwijd cursussen te verzorgen. Zijn producten zijn verkrijgbaar via zijn winkel in Barcelona en ook in delicatessenwinkels in de rest van de Europa, Zuid-Afrika, Canada, de VS en Japan. Hij brengt elk jaar een nieuwe collectie uit en werkt samen met beeldhouwers, schilders, ontwerpers, keramisten en ambachtslieden aan zijn chocoladecreaties.
Ramon Morato, Chief Innovation bij Cacao Barry, omschrijft Enric Rovira als volgt: 'de eerste die chocolade en design met elkaar associeert en een echte pionier, kunstenaar en een voorbeeld voor ons allemaal' 

Laat u inspireren door Enric Rovira en schrijf nu in voor de Belgium Chocolate Summit, op 5-6-7 juni 2019 in Chocolate Nation Antwerpen. 

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445