- 07 maart 2019
Ook Enric Rovira op Belgium Chocolate Summit
Ook Enric Rovira op Belgium Chocolate Summit Creëren, ontwerpen en innoveren met chocolade Creëren, ontwerpen, innoveren - een trio van werkwoorden om de activiteit van Enric Rovira in de chocoladescene van Barcelona te beschrijven. In 1993 richtte hij samen met een partner het bedrijf Enric Rovira op, een chocolaterie waar hij experimenteert met nieuwe ingrediënten en nieuwe technieken. Bovendien legt hij zich ook erg toe op het verpakkingsontwerp om totaalconcepten te realiseren. Hij bouwde ondertussen een internationale reputatie op, niet alleen door zijn creaties buiten Spanje te verkopen, maar ook door wereldwijd cursussen te verzorgen. Zijn producten zijn verkrijgbaar via zijn winkel in Barcelona en ook in delicatessenwinkels in de rest van de Europa, Zuid-Afrika, Canada, de VS en Japan. Hij brengt elk jaar een nieuwe collectie uit en werkt samen met beeldhouwers, schilders, ontwerpers, keramisten en ambachtslieden aan zijn chocoladecreaties. Ramon Morato, Chief ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.