naar top
Menu
Logo Print

Hoe uw chocoladeproducten vrijwaren van vetbloem?

Frank Boerboom spreker Chocolate Inspiration Conference
magazine

Hoe uw chocoladeproducten vrijwaren van vetbloem? Frank Boerboom komt er op de Chocolate Inspiration Conference over spreken.
Boerboom is technisch manager bij FrieslandCampina en werkt aan het gebruik van melkvetproducten in verschillende toepassingen. Hij heeft zich uitgebreid verdiept in de bloei van chocolade in chocolade en heeft hiervoor verschillende oplossingen bedacht. Hij heeft een achtergrond in de voedingsmiddelenindustrie en creëert nieuwe ingrediënten en ingrediëntenproposities in verschillende toepassingsgebieden. Hiervoor creëert hij R&D- samenwerkingsverbanden tussen voedingsbedrijven om hun wederzijdse expertise te benutten en wederzijdse voordelen te vinden. Hij is gepromoveerd aan de Universiteit van Wageningen op fysische chemie en heeft 20 jaar ervaring in de voedingsmiddelenindustrie.

De Belgium Inspiration Conference is onderdeel van de Belgium Chocolate Summit, op 5-6-7 juni 2019.  Inschrijven kan via deze link

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445