naar top
Menu
Logo Print

Hoe kan uw winkelinrichting bijdragen tot extra verkoop?

Katelijn Quartier van Retail Design Lab
magazine

Hoe kan uw winkelinrichting bijdragen tot extra verkoop? U komt het te weten op de Belgium Chocolate Summit. Katelijn Quartier van Retail Design Lab neemt u mee in de wereld van de winkelinrichting. 

Katelijn Quartier heeft een Ph.D in retail design en werkt momenteel aan de Faculteit Architectuur en Kunsten van de Universiteit Hasselt, waar ze de positie bekleedt van academisch directeur van het kenniscentrum Retail Design Lab. Zij en het lab onderzoeken hoe de winkel van morgen eruit moet zien en wat de rol van design en andere ruimtelijke aanwijzingen daarin zijn en wat de rol van de fysieke winkel op zich zou moeten zijn. Op basis van wetenschappelijke inzichten adviseerde Katelijn Belgische winkelketens zoals JBC, Veritas, Bel & Bo, Neckerman, etc. om hun winkelervaring te verbeteren. Naast onderzoek geeft ze les in theorie en praktijk aan studenten en professionals. Ze heeft haar werk gepresenteerd op verschillende internationale conferenties en ze heeft oa gepubliceerd in Powershop 2: new retail design (Frame); Retail design: theoretical perspectives; and in the Journal of Environmental Psychology. Katelijn werkte vóór haar academische loopbaan in retail design bureau's zoals Fitch in Londen en Claessens-Erdmann in Amsterdam. De combinatie van ervaring in de praktijk met academische training maakt haar uniek. 

Meer weten? Schrijf in voor de Chocolate Inspiration Conference tijdens de Belgium Chocolate Summit  (5-6-7 juni, Chocolate Nation Antwerpen)

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445