naar top
Menu
Logo Print

Belgium Chocolate Awards 2019

Finale op 5 juni!
magazine

Finale op 5 juni!
Op woensdag 5 juni vindt de achtste editie van Belgium Chocolate Awards plaats in Antwerpen, als onderdeel van het Belgium Chocolate Summit.
Inschrijven kan vanaf nu via www.belgiumchocolateawards.com


Erkenning
Op de wedstrijddag worden de inzendingen beoordeeld door een jury van vakmensen uit de sector, op basis van een blinde proeftest, waarbij naast smaak ook gelet wordt op originaliteit, design en uitvoering van de gebruikte technieken. Deelnemen aan de Belgium Chocolate Awards is niet alleen een unieke kans om zich te meten met anderen op vlak van chocolade, winnaars genieten ook van lokale en internationale persaandacht. De Belgium Chocolate Awards hebben doorheen de jaren een reputatie opgebouwd. Voor winnaars is het vaak een springplank in hun carrière en een prima tool om hun naam en zaak bekend te maken bij de consument. Alle inzendingen worden tevens gebundeld in een extra editie van Chocolaterie.

Thema
De Belgium Chocolate Awards zijn dit jaar te gast in Antwerpen. Antwerpen staat onder meer internationaal bekend als modestad. Daarom is het thema van de Belgium Chocolate Awards 2019 'Fashion'.

Opleidingen
In de categorie opleidingen kunnen studenten die een chocoladeopleiding volgen, deelnemen met een praline. Per leerjaar van een bepaalde school, is er één inzending toegelaten.

Professionelen
Onder deze categorie verstaan we iedereen die professioneel actief zijn in de chocolade- en zoetwarenbranche. Hetzij als zaakvoerder, werknemer of leerkracht. Voor professionelen zijn er dit jaar twee categorieën.
Praline
Filled chocolate bar: tablet met een vulling

U kunt deelnemen met verschillende producten, met een limiet van één product per subcategorie.

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445