- 29 november 2018
Opleiding Richemont Kompetenzzentrum
Opleiding Richemont Kompetenzzentrum 12 tot en met 15 februari Van 12 tot en met 15 februari geeft Yves-Alain Braichet van Richemont Kompetenzzentrum uit Zwitserland een demo over de samenstelling van verschillende smaken, texturen en consistenties van gebruikte producten. Hij stelt ook speciale noten voor die de smaakpapillen van uw cliënteel zullen intrigeren. PRAKTISCH • 09:30 tot 15:30 • Lunch inbegrepen • Merselborre Schaliestraat 2, Sint Pieters Leeuw • Gratis voor een werknemer behorend tot PC 118 of 220, en voor een patroon die zich inschrijft samen met een werknemer (PC 118/220).
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.