Winnaars International Chocolate Awards  

Winnaars International Chocolate Awards

Winnaars International Chocolate Awards Laurent Gerbaud ging met de meeste prijzen lopen Op de International Chocolate Awards in Amsterdam vielen heel wat Belgen in de prijzen bij de Benelux Regional Competition. De Benelux Regional Competition 2018 richt zich op chocoladeproducten en gearomatiseerde repen van chocolatiers en chocoladebedrijven in België, Nederland en Luxemburg. Deze wedstrijd is voor chocolatiers en bedrijven die vanuit de couverture werken. De winnaars gaan door naar de Wereldfinale in Florence in oktober 2018. Repen met toegevoegde smaak In de categorie donkere chocoladerepen met een vulling ging Laurent Gerbaud met alle prijzen lopen. Hij behaalde goud met de '100 % Vegan Mueslireep' zilver met de 'Pistache Fruits Rouges reep' en brons met de 'Cacahuète Caramel reep'. Ganaches, palets, ganache pralines en truffels In de categorie donkere chocolade ganaches of truffels zonder toegevoegde smaak werd Carré Noir derde met 'Congo'. Bij de ganaches of ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.