- 06 augustus 2018
Club Prosper Montagné 2019
Club Prosper Montagné 2019 Wie wordt 66e 'Eerste Kok van België'? De Gastronomische Club Prosper Montagné organiseert elk jaar de meesterschapswedstrijd ‘Eerste Kok van België’. Uit de talrijke inzendingen werden vijf finalisten geselecteerd, die op 1 oktober 2018 zullen meedingen naar de felbegeerde titel: • Fabian Bail, chef van restaurant Paul de Pierre in Maarkedal • Benny Dechamps, chef van Brasserie Nieuwpoort in Nieuwpoort • David Grosdent, chef van restaurant L’Envie in Sint-Denijs • Lukas Moonens, chef de partie van restaurant Boury in Roeselare • Sander Van de Walle, sous-chef van restaurant Sel Gris in Duinbergen. Zowel Fabian Bail als Lukas Moonens waren al tweemaal finalist. Voor de drie anderen is het hun eerste deelname. De finale van de Prijs Prosper Montagné vindt plaats in de hotel- en toerismeschool Spermalie te Brugge. De kandidaten moeten drie gerechten klaarmaken: • warme en koude bereiding van Sint-Jakobsvrucht, quinoa, koriander en aardpeer • ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.