naar top
Menu
Logo Print

Belgium Chocolate Awards Day

Schrijf u nog snel in!
magazine

Op dinsdag 29 mei is het zover! Dan vindt de Belgium Chocolate Awards Day plaats in Brugge.Het zal een inspirerende thema- en netwerkdag worden met demo's, workshops én de beste pralines en chocoladerepen van 2018.

Programma
-Maak kennis met 'Belcolade Selection Noir Cacao-Trace' en 'Belcolade Selection Lait Cacao-Trace', samen met Belcoladechef Matty Van Caeseele.
-Leer alles over de nieuwe ruby chocolade met Callebaut-chef Patrick Aubrion
-Laat u inspireren door de chef Piet De Vos van Arto in een heuse demonstratie met de producten van Veliche.
-Interesse om zelf chocolade te maken? Mario Vandeneede van Chocolatoa komt vertellen over micro batch chocolate making
Bekijk hier het volledige seminarieprogramma

Networking
Tijdens de Belgium Chocolate Awards Day krijgen de aanwezigen ruim de mogelijkheid om te netwerken met collega's. Zo wordt u ontvangen met een ontbijt en wordt en 's middags een lunch voorzien. Na de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards 2018, sluiten we af met een receptie.

Proef de beste praline
De themadag vindt gelijktijdig plaats met de finale van de Belgium Chocolate Awards. In deze vakwedstrijd gaat een deskundige jury op zoek naar de beste chocoladecreaties. De prijzen worden uitgereikt in drie categorieën: Best Praline Professionals, Best Praline Students en Best Filled Chocolate Bar Professionals. Als aanwezige op de Belgium Chocolate Awards Day zal u ook kunnen proeven van de deelnemende pralines en tabletten.

Deelnemen?
Deze bedrijven hebben zich reeds aangemeld voor de Belgium Chocolate Awards Day. Schrijf u nu ook snel in op www.belgiumchocolateawards.com

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445