- 02 mei 2018
Presentatie micro batch chocolate making
Presentatie micro batch chocolate making Door Mario Vandeneede van Chocolatoa Mario Vandeneede is chocolademaker. Onder de naam Chocolatoa produceert hij in zijn atelier chocolade in small batches, vanaf de boon. Hierbij kiest hij voor een transparante werkwijze, waarbij hij de cacaoboer zelf wil kennen en een eerlijke prijs wil betalen. Tijdens zijn presentatie op de Belgium Chocolate Awards Day leert u meer over de productiemethodes van Mario en kunt u proeven van zijn creaties. Klik hier voor meer info over de Belgium Chocolate Awards Day op 29 mei Lees hier het interview met Mario Vandeneede uit Chocolaterie Magazine
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.