naar top
Menu
Logo Print

Dit is de jury voor de Belgium Chocolate Awards

Wie zetelt in de jury?
magazine

Op 29 mei vindt de finale van de Belgium Chocolate Awards plaats. De inzendingen in de categorieën Best Praline (professionelen en opleidingen) en Filled Bar (professionelen) zullen beoordeeld worden door een deskundige jury.
Dit zijn de juryleden:
-Guido Devillé - Alimento
-Joost Arijs - Chocolaterie/patisserie Joost Arijs
-David Maenhout - Chocolatier M
-Pascal De Deyne - Chocolaterie/patisserie Van Dender
-Julie Vanborm - Chocolaterie De Zwarte Vos
-Dimitri Salmon - Chocolaterie/patisserie La Dacquoise
-Jurgen Koens - Pastry Club
-Erik Goossens - Goossens Chocolatier
-Bart de Gans - Perfri pastry consultant
-Fien Oosthuyse - Patisserie/chocolaterie Ducobu
-Bruno Van Vaerenbergh - culinary advisor FrieslandCampina
-Jelle Verstraete - Choco-Story

Nog tot 30 april kunt u inschrijven aan een voordeeltarief voor de Belgium Chocolate Awards Day op dinsdag 29 mei, ook als u niet deelneemt aan de Awards. Schrijf hier in.

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445