naar top
Menu
Logo Print

Chez Claire tilt éclairs naar hoger niveau

Het nieuwe concept van Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde doet watertanden
magazine

Dit voorjaar openen Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde ‘Chez Clair’, waar luxueuze haute éclairs centraal staan. Het duo is ook wel bekend van WASBAR. De éclair wordt in dit nieuwe concept naar een hoger niveau getild. Zo zal je tussen 13 smaken kunnen kiezen, waaronder pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate. Chez Claire zal een groot menu samenstellen, waar ook personen met voedselintoleranties bij terecht kunnen. Ondertussen is de patisseriechef van Chez Claire ook al volop aan het experimenteren met vegan éclairs, zodat iedereen binnenkort kan meegenieten van de heerlijke gebakjes. Je kan ze daar ter plekke degusteren of ze meenemen in een cadeauverpakking. Het duo maakte ook bekend hun eigen Chez Claire champagnemerk op de markt te brengen, genaamd Cuvée Claire. Het interieur van de zaak werd ontworpen door de designstudio Pinkeye, die ook meewerkte aan het prijzenwinnende concept van WASBAR. Eind februari staat de grote opening gepland in Gent en Antwerpen, smakelijk!

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445