- 24 oktober 2017
Concours Jacques Saey 2018
Concours Jacques Saey 2018 Inschrijvingen zijn nu open Op vrijdag 16 maart 2018 vindt de jaarlijkse Jacques Saey wedstrijd plaats. Deze wordt sinds 1992 georganiseerd op nationaal niveau en is bedoeld voor leerlingen, jonger dan 21 jaar, uit opleidingen banketbakkerij - chocoladebewerking en confiserie. De wedstrijd is onderverdeeld in twee categorieën: artistiek suikerstuk in kooksuiker en artistiek chocoladewerkstuk. Het centrale thema is de amazone. Foto’s voor de preselectie moeten uiterlijk op 30 januari doorgestuurd worden naar concoursjacquessaey@gmail.com. De inschrijvingen zijn nu open.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.