naar top
Menu
Logo Print

Belgium Chocolate Awards uitgereikt

Fien Oosthuyse maakt de Beste Praline
magazine

Op woensdag 27 september werden in Crowne Plaza in Brugge de Belgium Chocolate Awards uitgereikt. Deze wedstrijd, die al aan zijn zesde editie toe was, bekroont de Beste Praline. Nieuw dit jaar was ook de prijs voor Best Filled Chocolate Bar. 
In de categorie professionelen was het Fien Oosthuyse die de hoogste score behaalde, met haar praline Fassion. De tweede plaats was voor Pol Deschepper, Olivier Willems werd derde. In de categorie opleidingen mocht Alex Verelst (PIVA) de award in ontvangst nemen. De tweede plaats was voor Institut Emile Gryzon, de leerlingen van 4BBA van VTI Spijker behaalden de derde hoogste score.
Op vlak van Filled Bars kon de reep van Wim Vyverman de jury het meest bekoren. Pol Deschepper behaalde de tweede plaats, Arnaud Champagne sloot de top drie af. 

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445