naar top
Menu
Logo Print

BRUGES IN CHOC: gratis deelname

Ook gratis toegang voor de bezoekers
magazine

BRUGES in CHOC, het chocolade-evenement georganiseerd door de Gilde van de Brugse Chocolatiers, gaat dit jaar door op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Bij een vorige editie was er een zeer grote opkomst met 8000 bezoekers.
De organisatie mikt dit jaar niet alleen op de nieuwe trends in de chocoladewereld, maar op alles die met chocolade kan te maken hebben.
De locatie van het evenement is in het echte centrum van Brugge, namelijk in de stadshallen van het Belfort op de Grote Markt. Met een capaciteit van 70 standen, geplaatst in een historisch kader, wordt dit evenement opnieuw een voltreffer in de chocoladewereld.

De toegangsprijs voor de bezoekers is gratis, zo krijgt iedereen de kans om van het bruine goud te komen genieten. Elke standhouder kan zijn creativiteit kwijt door te demonstreren, te verkopen, te laten proeven… waarbij alles draait rond het thema: 'chocolate in the future'. De toekomst kan ruim worden geïnterpreteerd: robots, ufo’s… kunnen het onderwerp vormen van uw beursstand.

Wilt u er dit jaar bij zijn als standhouder? Haast u dan zeker om een staanplaats te reserveren via www.brugesinchoc.be . Als standhouder kunt u gratis deelnemen aan dit evenement.

Rechtstreekse contacten:
Guy Bastenier: 0475/431816
Stephan Dumon: 0474/465162
E-mail: info@brugesinchoc.be 

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445