naar top
Menu
Logo Print

Chocolate Awards: waarom deelnemen?

Nog mogelijk om in te schrijven tegen 3 juli
magazine

5 redenen om u in te schrijven voor de Belgium Chocolate Awards:
-De winnaars krijgen (inter)nationale persaandacht. Zo kregen de winnaars van vorig jaar o.a. VTM nieuws over de vloer.
-Deelnemen kan een stap zijn naar nieuwe uitdagingen. Zo won Jurgen Baert, winnaar in 2013, dit jaar de Georges Boutewedstrijd en op 13 juni de Belgian Chocolate Masters.
-Meer kans om te winnen door de nieuwe categorie├źn voor chocoladerepen.
-Door deel te nemen spreekt u uw creativiteit aan en kunt u zich meten met de andere kandidaten uit binnen- en buitenland.
-U krijgt een boeiende en inspirerende dag voorgeschoteld: u ontmoet de top van de Brugse chocolatiers, Callebaut en Belcolade presenteren de nieuwste technieken tijdens hun workshops en na de uitreiking van de awards bent u onze gast op de openingsreceptie van de Summit. Tijdens de openingsreceptie kunt u bovendien het sierstuk van de nieuwe Belgian Chocolate Master Jurgen Baert voor de World Chocolate Masters (Parijs 2018) bewonderen.
Dit alles helemaal gratis

Schrijf u hier in. Dit kan nog tot 03/07. Daarna heeft u tijd tot 20/08 om uw dossier in te dienen.

U kunt de dag afsluiten in stijl door in te schrijven voor het gala-diner (95 euro per persoon) dat volgt op de openingsreceptie. Meer info.

Bekijk hier de video van de vorige editie

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445