naar top
Menu
Logo Print

Spaanse nr. 1 in jury Chocolate Awards

Ramon Morato zal in de jury zetelen van de Belgium Chocolate Awards
magazine

Ramon Morato zal in de jury zetelen van de Belgium Chocolate Awards. Hij was de eerste directeur van Chocovic Spanje en voor zijn huidige functie van 'Creative Innovations Leader Cacao Barry' is hij dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe chocoladeproducten en tast hij de grenzen af om nieuwe toepassingen te vinden. Daarnaast reist hij de wereld rond om inspirerende opleidingen en demonstraties te geven. In 1997 won hij de wedstrijd 'Spain’s Best Master Pastry Chef' en in 2007 publiceerde hij het boek 'Chocolate' en kreeg hiervoor de World’s Best Pastry Book award (Gourmand Cookbooks Awards). Eind 2016 kwam ook het boek 'Four in One' op de markt waarbij Ramon Morato samen met 3 andere Spaanse toppers zijn expertise bundelde, goed voor meer dan 300 recepten en 72 unieke creaties.
De andere leden van de jury zijn:
-Bart de Gans - consultant Perfri, lid Nederlands Patisserie Team-
David Maenhout - Chocolatier M
-Jurgen Koens - Pastry Club-
Raphaël Giot - Giot
-Erik Goossens - Goossens Chocolatier
-Joost Arijs - Joost Arijs
-Guido Devillé - Alimento
-Dimitri Salmon - La Dacquoise
-Luuk Schaper - Choco-Kado De Berekuil, winnaar editie 2016-
Julie Vanborm - De Zwarte Vos
-Bruno Van Vaerenbergh - culinary advice FrieslandCampina
-Jelle Verstraete - chocolatier Choco-Story museum Brugge
-Pascal De Deyne - Van Dender Chocolates

Schrijf u nu in voor de Belgium Chocolate Awards (gratis) en de Belgium Chocolate Summit (nu 45 euro vroegboekkorting voor de Chocolate Innovation Conference)

CHOCOLATERIE

PM REGIE

+3250240404
+3250240445