Spaanse nr. 1 in jury Chocolate Awards  

Spaanse nr. 1 in jury Chocolate Awards

Spaanse nr. 1 in jury Chocolate Awards Ramon Morato zal in de jury zetelen van de Belgium Chocolate Awards Ramon Morato zal in de jury zetelen van de Belgium Chocolate Awards. Hij was de eerste directeur van Chocovic Spanje en voor zijn huidige functie van 'Creative Innovations Leader Cacao Barry' is hij dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe chocoladeproducten en tast hij de grenzen af om nieuwe toepassingen te vinden. Daarnaast reist hij de wereld rond om inspirerende opleidingen en demonstraties te geven. In 1997 won hij de wedstrijd 'Spain’s Best Master Pastry Chef' en in 2007 publiceerde hij het boek 'Chocolate' en kreeg hiervoor de World’s Best Pastry Book award (Gourmand Cookbooks Awards). Eind 2016 kwam ook het boek 'Four in One' op de markt waarbij Ramon Morato samen met 3 andere Spaanse toppers zijn expertise bundelde, goed voor meer dan 300 recepten en 72 unieke creaties. De andere leden van de jury zijn: -Bart de Gans - consultant Perfri, lid Nederlands ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.