- 27 april 2017
Nederlandse Chocolate Master
Nederlandse Chocolate Master Patrick de Vries is Dutch Chocolate Master Cacao Barry stelt de 7de editie van de World Chocolate Masters voor. De prestaties van voormalige Nederlandse deelnemers leggen de lat hoog voor het Nederlandse patisserie- en chocoladetalent. Patrick de Vries, aspirant-lid van het Nederlands Patisserie team, gaat de uitdaging aan. De 23-jarige uit Enschede won in maart 2017 de Dutch Pastry Award. Het is de tweede keer dat de getalenteerde patissier de eerste plaats behaald bij een bakwedstrijd, eerder won hij namelijk de Gouden Gard. “Ik zie de World Chocolate Masters als een mooie uitdaging om zo mijn grenzen op te zoeken en te verleggen. Het is een kans om mijn kennis op hoog niveau te vergroten en om mijn technieken te vernieuwen”. Om de wedstrijd te promoten onder het jonge talent, organiseert de World Chocolate Masters dit jaar voor het eerst in Nederland een unieke Young Talent editie. Deze vindt tegelijk plaats met de World Chocolate Masters ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.