Jurering Belgium Chocolate Awards  

Jurering Belgium Chocolate Awards

Jurering Belgium Chocolate Awards Professionele beoordeling ingezonden pralines en chocoladerepen Op woensdag 27 september vindt de finale plaats van de Belgium Chocolate Awards , als onderdeel van de Belgium Chocolate Summit . Professionele chocolatiers en leerling-chocolatiers kunnen er hun producten (pralines of repen) laten proeven door een professionele jury. Ook deze editie besteden we veel aandacht aan de samenstelling van de jury, volgende experten bevestigden reeds hun aanwezigheid: -Ramon Morato - Creative Innovations Leader Cacao Barry -Bart de Gans - consultant Perfri, lid Nederlands Patisserie Team -David Maenhout - Chocolatier M -Jurgen Koens - Pastry Club -Raphaël Giot - Giot -Erik Goossens - Goossens Chocolatier -Joost Arijs - Joost Arijs -Guido Devillé - Alimento -Dimitri Salmon - La Dacquoise -Luuk Schaper - Choco-Kado De Berekuil, winnaar editie 2016 -Julie Vanborm - De Zwarte Vos -Bruno Van Vaerenbergh - culinary advice FrieslandCampina -Jelle ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.