- 06 april 2017
Chocolade in 2030
Chocolade in 2030 Hoe ziet de toekomst van de chocolade-industrie er uit? De Toekomst van Chocolade: hoe zal de industrie eruitzien in 2030? Bert Van Thilborgh van het Trendwatching en Futureproved Agentschap voor Innovatie probeert daar een antwoord op te geven tijdens een lezing op de Belgium Chocolate Summit. De sleutelelementen in deze presentatie zijn gebaseerd op feiten, onderzoek, wereldwijde literatuur over de chocolade-industrie, interviews met experts en discussies met de belangrijke opiniemakers uit de sector, hippe chocoladetrends in verschillende steden en hypotheses gebaseerd op scenariodenken en zogenaamde 'futuring techniques'. De inhoud van de lezing omvat volgende aspecten: - Cijfers en feiten omtrent de wereldwijde cacaoproductie en -consumptie - Huidige uitdagingen voor de chocolade-industrie en een extrapolatie naar de toekomst - Hoe zal onze maatschappij eruitzien in 2030? - Toekomstscenario's gebaseerd op de schaarste of overvloed aan cacao - ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.