- 27 maart 2017
Chocoladecreaties via 3D-printen
Chocoladecreaties via 3D-printen Seminarie door Dorothée Goffin, directrice van het Smart Gastromy Lab Dorothée Goffin, Directrice van het Smart Gastromy Lab, geeft op de Belgium Chocolate Summit een seminarie over nieuwe vormen en gepersonaliseerde chocoladecreaties die gemaakt worden via 3D-printen en lasertechnologie. The Smart Gastronomy Lab buigt zich over voedsel en culinaire praktijken. Het is uniek door zijn 360°-visie op voedselinnovatie, met een multidisciplinaire aanpak die gastronomie, wetenschap, technologie en kunst verenigt. Het is een 'levend' laboratorium dat ruimte biedt aan cocreatie, prototyping en het uitvoeren van testen in levensechte omstandigheden, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Actuele topics aan het SGL zijn opkomende technologieën zoals 3D-printen, lactofermentatie, het introduceren van nieuwe ingrediënten in voedsel zoals insecten en microalgen, en de impact op de smaakbeleving van diverse kookprocessen. Meer info over de Belgium ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.