- 07 maart 2017
Eerste Kok van België 2018
Eerste Kok van België 2018 Uitreiking op 2 oktober 2017 Een nieuwe editie van de meesterschapswedstrijd Eerste Kok van België dient zich weer aan. De titel, ook wel bekend onder de naam 'Prijs Prosper Montagné', is een culinair topconcours waarbij op zoek wordt gegaan naar ‘s lands beste talent in de keuken. De organisatie van het concours is in handen van de Gastronomische Club Prosper Montagné. Angelo Rosseel, chef-kok van het tweesterrenrestaurant La Durée in Izegem, maakte recent het thema bekend en ook de ingrediënten waarrond gewerkt moet worden: - groenten en een kippenei met granen en/of zaden als garnituur - eigentijdse versie van zeetong ‘Normande’ - dessert met koffie, melkchocolade ‘Vietnam’ Belcolade en citrusvruchten Wie de titel ‘Eerste Kok van België’ in de wacht wil slepen, heeft nog tijd tot 15 juni 2017 om een dossier in te dienen. In dit lustrumjaar organiseert Club Prosper Montagné ook de tweede editie van de meesterschapswedstrijd waarbij op zoek ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.