Eerste Kok van België 2018  

Eerste Kok van België 2018

Eerste Kok van België 2018 Uitreiking op 2 oktober 2017 Een nieuwe editie van de meesterschapswedstrijd Eerste Kok van België dient zich weer aan. De titel, ook wel bekend onder de naam 'Prijs Prosper Montagné', is een culinair topconcours waarbij op zoek wordt gegaan naar ‘s lands beste talent in de keuken. De organisatie van het concours is in handen van de Gastronomische Club Prosper Montagné. Angelo Rosseel, chef-kok van het tweesterrenrestaurant La Durée in Izegem, maakte recent het thema bekend en ook de ingrediënten waarrond gewerkt moet worden: - groenten en een kippenei met granen en/of zaden als garnituur - eigentijdse versie van zeetong ‘Normande’ - dessert met koffie, melkchocolade ‘Vietnam’ Belcolade en citrusvruchten Wie de titel ‘Eerste Kok van België’ in de wacht wil slepen, heeft nog tijd tot 15 juni 2017 om een dossier in te dienen. In dit lustrumjaar organiseert Club Prosper Montagné ook de tweede editie van de meesterschapswedstrijd waarbij op zoek ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.