Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery!  

Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery!

Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery! Nieuw vakmedium voor alle professionals actief met brood en banket Op 2 maart rolt het eerste nummer van Bakery van de pers. Bakery is hét uitgelezen vakblad voor de (ambachtelijke) bakker waarbij de focus op brood en viennoiserie ligt. Via inspirerende interviews, vaktechnische artikels, de laatste trends en innovaties en een uitgebreide verslaggeving over vakwedstrijden en -beurzen, brengt Bakery u graag op de hoogte van wat er leeft in een branche vol uitdagingen. Naast het gedrukte vakblad verschijnt er tweewekelijks ook het online magazine . Gratis abonneren Het eerste nummer belooft heel wat interessante lectuur: - In een visie-interview met Guido Devillé werpen we een blik op hoe het onderwijs in de bakkerijsector evolueert en hoe u als bakker hier mee de vruchten van kan plukken - Op bezoek bij de nieuwe zaak van Kris Goegebeur: Brood - Hoe transformeert een kleine bakkerij tot een miljoenenbedrijf? - ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.