naar top
Menu
Logo Print

Lareka nieuwe partner Awards Day

Specialist in verpakkingsmachines
magazine

De Belgian Chocolate Awards Day heeft er met Lareka een nieuwe partner bij. Het bedrijf reviseert en ontwikkelt al dertig jaar chocoladeverpakkingsmachines voor een breed scala aan producten, van chocoladerepen tot napolitains, maar ook holfiguren en twistproducten.

Tijdens de Belgium Chocolate Awards presenteert Lareka de BTB25, speciaal ontwikkeld voor de ambachtelijke chocolatiers met een voorliefde voor premium. Deze veelzijdige machine verpakt 25 repen per minuut in verschillende verpakkingsvormen, zoals de traditionele envelopvouw of een banderolverpakking. Buiten de standaard aluminium verpakking voor de binnenlaag kan men ook de reep in pergamijn, transparante film, biologisch afbreekbare film of agrarisch afvalpapier verpakken. Tevens is de machine makkelijk om te bouwen van formaat, dat kan in 15 minuten. Het formaatbereik van de verpakkingsmachine loopt van breedte 25-100 mm tot lengte 50-200 mm. Met de BTB25 haal je creatief alles uit de kast om je product te onderscheiden.

Inschrijven voor de thema- en netwerkdag Belgium Chocolate Awards Day kan via deze link. De Belgium Chocolate Awards Day is ook toegankelijk voor niet-deelnemers aan de vakwedstrijd.

LAREKA

LAREKA

+31402086666
+31402048738