naar top
Menu
Logo Print

Rémy Cointreau Gastronomie op Chocolate Awards Day

Uitgebreid aanbod voor aanbod voor chocolatiers, banketbakkers en ijsbereiders
magazine

Als trouwe partner van de Belgium Chocolate Awards heeft Rémy Cointreau Gastronomie ook voor editie 2018 zijn steun bevestigd. Gedurende de network breaks kunt u kennismaken met hun aanbod voor chocolatiers, banketbakkers en ijsbereiders.Hierbij alvast een voorsmaakje: 
Cointreau® concentraat is de professionele versie van de Cointreau® likeur,  op basis van zoete en bittere sinaasappelschillen. Het veelzijdig aroma parfumeert alle soorten crèmes, mousses, vullingen, ijsjes en sorbets met een delicate en fruitige frisheid. Het gaat ook perfect met rood fruit, citrusvruchten, gedroogd fruit, vanille, koffie, karamel, chocolade, praline...
Cointreau concentraat werkt verschillend afhankelijk van de toegepaste dosering:
<2%: het is een smaakversterker voor andere ingrediënten; tussen 2 en 3%: in uw recepten vindt u de originele en typische smaak van sinaasappel; 3% en meer: het is de volle aromatische kracht van Cointreau die uw creaties parfumeren.
Studies hebben ook aangetoond dat een dosering van 1,5% of meer kan verbeteren.

Cointreau concentraat 60% Vol. is 100% natuurlijk, 100% suikervrij, geen kleur- of conserveringsmiddelen. Vrij van accijnzen. 

Rémy Martin® Cognac fine Champagne 50% vol.
Het opwindende boeket van Rémy Martin® fine Champagne Cognac is een parfum om van te genieten. Deze cognac wordt tweemaal gedestilleerd en vervolgens gedurende lange tijd gerijpt. 

Mo Gay® Rum 55% vol.
Het oudste rummerk ter wereld: MOUNT GAY®, geproduceerd in Barbados, Caribisch eiland.

Andere merken zijn ook beschikbaar voor gastronomische professionals.Ga voor meer informatie naar de 100% website gewijd aan gastronomie: www.remycointreaugastronomie.com.

Meer info:paul.segers@remy-cointreau.com 

GOURMET LOGISTIQUE

GOURMET LOGISTIQUE

+33320121633
-