- 27 juni 2017
Chocoladeacademie geopend in Milaan
Chocoladeacademie geopend in Milaan Wereldkampioen Davide Comaschi zal de academie leiden ‘s Werelds grootste chocoladefabrikant Barry Callebaut opent in Milaan zijn 20e chocoladeacademie. De academie zal geleid worden door wereldkampioen Davide Comaschi. Hij won in 2013 de internationale wedstrijd World Chocolate Masters. De academie is een trainingscentrum voor professionele chocolatiers van alle niveaus die hun vaardigheden willen verbeteren. De academie wordt ook de geknipte plaats om nieuwe trends, technieken en recepten te leren voor de Italiaanse markt. Daarnaast zal het ook de eerste academie zijn die recepten zal ontwikkelen voor artisanaal, Italiaans ijs met echte Belgische chocolade. Om de opening te vieren, kwamen chefs van over de hele wereld samen om een unieke taart te maken van maar liefst twintig verdiepingen hoog. “Milaan is de laatste jaren uitgegroeid tot de chocoladehoofdstad van Italië”, vertelt schoolhoofd Davide Comaschi. “Het is de stad waar de ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.