naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe vakbeurs : VersVak

Regionale inspiratiedagen voor brood & banket, vlees en AGF
magazine

Op maandag 9 en dinsdag 10 april 2018 vindt de eerste editie van de vakbeurs VersVak plaats. Deze regionale inspiratiedagen voor brood & banket, vlees en AGF vinden plaats in de Evenementenhal Hardenberg. De beurs wordt georganiseerd door Easyfairs en staat volledig in het teken van ambacht. VersVak is specifiek gericht op Noordoost-Nederland. Zowel food als non-food leveranciers presenteren er hun innovaties en inspireren bezoekers door hun demonstraties waarin vakmanschap centraal staat. De ambachtelijke bakkers, slagers, groentespeciaalzaken en traiteurs uit Noord-Oost Nederland kunnen bij de exposanten terecht voor o.a. grondstoffen, ingrediƫnten, machines, verpakkingsmaterialen en dienstverlenende activiteiten. Naast innovaties worden ook de laatste trends en ontwikkelingen voorgesteld op deze vakbeurs. De leverancier, producent of groothandel zal in de eerste plaats uit de regio komen met het oog op het onderhouden van klantrelaties. Een regionale beurs als deze kan echter ook goed werken om nieuwe afzetmarkten te ontdekken. De Evenementenhal opent op beide dagen tussen 10u en 17u. Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com/versvak.

VERSVAK

VERSVAK

+31183680680
+31183680600