- 05 mei 2017
Limar Chocolates zet Belgische primeur
Limar Chocolates zet Belgische primeur Kettingloze pralinemachine beidt tal van voordelen Onlangs werd Limar Chocolates verkozen tot laureaat van de LON-award Voka Kempen Midden. De onderneming produceert hoofdzakelijk privatelabelproducten en zal in de nabije toekomst een kettingloze pralinemachine in gebruik nemen. Daardoor breidt het bedrijf de productiecapaciteit uit met 1000 ton. Bovendien wordt er sterk ingezet op veiligheid en kwaliteit omdat de pralines niet meer in contact komen met machineolie. Ook voor de medewerkers biedt de machine tal van voordelen, waaronder minder geluid dan conventionele pralinemachines (60 à 70 decibel). Op de nieuwe machine wordt ten slotee gewerkt met een 'coldpress'-systeem. Deze doseert de chocolade over de vormpjes, drukt de chocolade tegen de wanden en garandeert dus een perfecte dikte en nauwkeurige bepaling van de voedingswaarde.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.