naar top
Menu
Logo Print

Uw partner voor volmaakte pralines

Mol d'Art nieuwe partner Belgium Chocolate Summit
magazine

Mol d'Art engageert zich als partner van de Belgium Chocolate Summit. Tijdens dit event kunt u verder in contact treden met deze specialist in chocolademachines, vormen en verpakkingen.

Chocolademachines
Elk toestel dat het atelier van Mol d’Art verlaat wordt met de grootste zorg gebouwd.  Elke machine wordt op de eigen ontwerptafel ontwikkeld op basis van een grondige kennis van de processen die zich afspelen tijdens de verwerking van chocolade.  Daarbij houden we steeds de noden van de meester-chocolatier voor ogen. Onze belangrijkste bekommernis: hoogkwalitatieve oplossingen op maat van elk atelier en van elk budget!

Verpakkingen
Mol d’Art is specialist in de productie van verpakkingsmateriaal voor voedingsmiddelen. Naast een uitgebreid standaard assortiment blisters, ballotins, onderleggers en luchtkussens voor de bescherming van delicate lekkernijen, ontwerpt en produceert Mol d’Art ook verpakkingsmateriaal op maat. Als vaste waarde op de markt van de kwaliteitsverpakkingen voor de voeding zijn wij BRC-gecertificeerd!

Chocoladevormen
Mol d’Art verkoopt een grote selectie vormen voor uiteenlopende toepassingen.Stuk voor stuk bestaan ze uit hoogwaardige materialen die garant staan voor perfect vormwerk van chocolade en snoepgoed.De website geeft U een overzicht van het assortiment. Uiteraard kan u steeds terecht in de winkel in ons bedrijfsgebouw in het industriepark in Webbekom waar we ruim te tijd maken om U verder te helpen. U kan ons volledig assortiment vormen en machines daar bezichtigen.

http://www.moldart.be/

MOL D'ART

MOL D'ART

+3213334177
+3213334704