naar top
Menu
Logo Print

UITREIKING BELGIUM CHOCOLATE AWARDS

woensdag 27 september – Crowne Plaza hotel Brugge

Programma

10.00 – 11.30 u.: indienen creaties
10.00 – 13.30 u.: mogelijkheid tot volgen Store Tour in Brugge
14.00 – 17.00 u.: Workshops Belcolade en Callebaut
17.15 – 18.00 u.: Uitreiking Belgium Chocolate Awards + receptie
19.00 – 22.00 u.: Galadiner in een uniek historisch kader

Indienen creaties

Een kilogram van de creatie in ballotinverpakking en/of 15 chocolate bars meebrengen naar de dag van de jurering en de prijsuitreiking. Deze zal plaatsvinden op woensdag 27 september 2017 in het Crowne Plaza Hotel in Brugge.

Store tour in Brugge

Maak kennis met toonaangevende Brugse chocolatiers.
U kan deze winkels in de voormiddag vrij bezoeken aan de hand van een gedetailleerde store tourgids.
Gratis (u dient zich wel op voorhand te registreren)

Workshops

Exclusief voor de deelnemers aan de Belgium Chocolate Awards is er in de namiddag de mogelijkheid om workshops bij te wonen van Callebaut en Belcolade.
Gratis (u dient zich wel op voorhand te registreren)

Uitreiking Belgium Chocolate Awards + Receptie

Het hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards in de Sint- Donaasfoyer (Crowne Plaza). Om 17.15 u. worden de winnaars bekendgemaakt en mogen zij van de Belgium Chocolate Awards hun award in ontvangst nemen.
Categorieën:
– Praline
– Filled Chocolate Bars
– Flavoured Chocolate Bars
– Plain/origin Bars
De awards en prijzen worden uitgereikt door Mieke Masyn, bladmanager van Chocolaterie Magazine.
Het evenement wordt afgesloten met een receptie.
Gratis (u dient zich wel op voorhand te registreren)

Gala diner

De uitreiking van de Belgium Chocolate Awards wordt afgesloten met een gala diner in een uniek historisch kader. Het gastronomisch diner vindt plaats in de opgegraven ruïnes van de beroemde 12e-eeuwse Sint-Donaaskerk en de overblijfselen van een 1000-jaar oude stadsmuur. Naast het gala diner en een live performance biedt deze avond een unieke gelegenheid om te netwerken met andere gasten.
95 euro p.p. (excl. btw)

Praktische info

datum: woensdag 27 september 2017
locatie: Crowne Plaza hotel Brugge, Burg 10, 8000 Brugge

 

In samenwerking met

Belcolade
Callebaut
Veliche Gourmet
Gruyaert Verpakking
Lareka
Mol d'Art
Ter Groene Poorte