naar top
Menu
Logo Print

HOE DEELNEMEN

Heeft u een unieke praline en/of chocoladetablet gecreëerd die u wilt voorstellen in het vakblad Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor.

U kunt zich inschrijven in een van de volgende categorieën:

– Professionelen – Praline
– Professionelen – Filled chocolate bar
– Professionelen - Flavoured chocolate bars
– Professionelen - Plain/origin chocolate bar
– Scholen/opleidingen - Praline

Deelnemen gebeurt in drie stappen

1 INSCHRIJVEN
Schrijf u in voor de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier. 
U ontvangt na inschrijving een link naar het dossier dat u meteen of later kunt invullen.
Deadline inschrijven: 03/07/2016

2 DOSSIER SAMENSTELLEN
Stel uw creatie voor door de vragen in het dossier zo compleet mogelijk te beantwoorden. Illustreer ook uw creatie aan de hand van enkele foto's. Let op: een goede foto van de praline is ook noodzakelijk, aangezien we alle creaties zullen publiceren.
Deadline dossier indienen: 20/08/2016

3 UW CREATIE LEVEREN 
U moet 1 kilogram van uw creatie in ballotinverpakking en/of 15 chocolate bars meebrengen naar de dag van de jurering en de prijsuitreiking. Deze zal plaatsvinden op 27 september 2017.

Alle genomineerde projecten verschijnen in een speciale online uitgave van Chocolaterie. Deze editie kan gelezen en doorbladerd worden op de site chocolaterie.pmg.be.

In samenwerking met

Belcolade
Callebaut
Veliche Gourmet
Gruyaert Verpakking
Lareka
Mol d'Art
Rémy Cointreau
Ter Groene Poorte