naar top
Menu
Logo Print

CREATIEF CHOCOLADETEAM

Marc Desagre

Marc Desagre is de eigenaar van chocolaterie Au Manon d'Hor in Horrues. In 2012 was hij de eerste winnaar van de Belgium Chocolate Awards met zijn praline Saint-Martin. Sinds 1996 inspireert en doceert hij ook de jeugd aan Ceria in Anderlecht waar hij lesgeeft op de afdeling chocolade.

Jurgen Baert

Jurgen Baert is leerkracht chocolaterie aan PIVA, de gastronomische school in Antwerpen. Hij won de Belgium Chocolate Awards in 2013 met zijn praline Asian Gold. In 2014 kaapte hij dan de gouden medaille weg in de categorie Pastry Artistik op de Culinary World Cup. In 2016 won hij zilver op de Culinary World Cup en behaalde hij de eerste prijs op de George Boutte wedstrijd.

Pascal De Deyne

Pascal De Deyne won in het verleden al de George Boutte wedstrijd, pakte brons met het team voor de Coupe du Monde de la Patisserie en belandde op het podium van de Belgium Chocolate Masters en de Dutch Pastry Award. In 2014 won hij de Belgium Chocolate Awards met zijn creatie Fioro d'Oro en ging hij aan de slag bij Chocolaterie-Patisserie Van Dender in Brussel.

Julie Vanborm

Julie Vanborm is ruim 10 jaar actief als chocolatier en werkt bij Chocolaterie De Zwarte Vos in Deinze. In 2010 was Julie de eerste vrouw die deelnam aan de Belgian Chocolate Masters en daar won ze meteen de publiekprijs. In 2014 werd ze tweede op de Belgium Chocolate Awards en in 2015 behaalde ze dan de eerste prijs met haar praline Doorn.

Luuk Schaper

Luuk Schaper van Choco-Kado De Berekuil in Ouderkerk aan den IJssel is de jongste winaar van de Belgium Chocolate Awards. Met zijn praline Citrus Special haalde hij in 2016 de eerste prijs binnen. In 2014 werd hij als eens tweede in de categorie opleidingen. Ook in Nederland werd zijn talent al gespot toen hij in 2015 brons pakte bij de wedstrijd ‘De lekkerste Bonbon van Nederland’.

 

 

In samenwerking met

Belcolade
Callebaut
Veliche Gourmet
Proxes
Chocolate Nation
Debic
Lareka
Rémy Cointreau
Buhler
Stad Antwerpen
Choprabisco