naar top
Menu
Logo Print

5x5 SIGNATURE PRALINES

Saint-Martin

Een heerlijke zoete karamel op basis van exotische vruchten met een zachte chocoladeganache, omgeven door witte chocolade. De naam verwijst naar het gelijknamige Caraïbische eiland Saint-Martin.
Marc Desagre: 'Momenten van geluk en plezier brengen'

Asian Gold

Een gebalanceerde combinatie van een cassisgelei met een zachte kokosganache, samen vormen ze een prachtig verfrissende geheel, omgeven door witte chocolade. De naam verwijst naar de Aziatische keuken waar men kokos perfect in balans kan brengen met vele ingrediënten en naar de cassis van de Goudkust bij Dijon.
Jurgen Baert: 'Mensen verrassen met iets lekkers'

Fioro d'Oro

Een combinatie van een heerlijke verfrissende kruidenganache en gelei van citrusvruchten met vlierbloesem, munt, vanille en koriander die een warm verrassend mondgevoel tot resultaat geeft. De naam verwijst naar de vlierbloesem, een product uit eigen streek die zeer verrassend kan zijn.
Pascal De Deyne: 'Smaaksensaties die u laten wegdromen'

Doorn

De verrassende, niet alledaagse duindoornbes in combinatie met limoen in een karamel in balans gebracht met een zachte kokosganache.De naam doorn verwijst naar de duindoorbes, een oranje bes met een zeer typerende smaak.
Julie Vanborm: 'Passionele zoektocht naar unieke combinaties'

Citrus Special

De heerlijke citrusvrucht vormt samen met sinaasappel een heerlijk verfrissende gelei in combinatie met een krokante praliné vol van smaak.
Luuk Schaper: 'Passie voor lekkere dingen met u delen'

 

 

In samenwerking met

Puratos
Cacaolab